Nicole Löv - Författare
RSS

Senaste inläggen

Titeln klar! Ett mörkt förflutet
Inte mycket tid alls...
När det går trögt...
Det är de små stunderna som gör det
VAB och ingen tid...

Kategorier

Boksläpp
författarvardag
drivs av

En skrivande vardag

Titeln klar! Ett mörkt förflutet

Nu är titeln spikat och boksläppet närmar sig med stormsteg!
Det sista småfixet är i full gång och så även baksidetexten. I nuläget ser den ut så här:

Ett mörkt förflutet

Isabell är en ung psykolog med en välputsad fasad som döljer hennes stora hemlighet väl. Men så träffar hon Max och inser snart att kärleken långt ifrån är en dans på rosor och att hon inte är den enda som bär på mörka hemligheter.
När ett barn faller offer för ett brutalt mordförsök kopplas polisinspektören Johan Waltz in. Mordförsöket är välplanerat men trots avsaknaden av bevis leder spåren snart till ett ledande mc-gäng som styr den undre världen.
Den ökända mannen som kallas för Djävulen är tillbaka och sprider ännu en gång kaos och skräck och denna gång finns det inget val. Isabell måste göra det hon inte kunde förra gången: stanna och slåss för sin överlevnad.
Ett mörkt förflutet är en berättelse om mod, kärlek och viljan att överleva. Men det är också en berättelse om hur den till synes perfekta ytan inte alltid är så felfri som man kan tro.

Tar gärna emot tankar och funderingar, vad som är bra eller dåligt och om den lockar till läsning. Självklart går det utmärkt att förbeställa ett signerat exemplar redan nu! 

/Nicole

1 kommentar på Titeln klar! Ett mörkt förflutet:

Kommentarer RSS
Keldie on den 16 februari 2019 01:18
Keeping your child healthy should be your main concern, so ensure that you purchase only quality baby care products. Other than this, proper baby medicines are employed to maintain the health from the kids. Some from the other common drinks children consume include juice, cordials and soft drink.
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint